Over Mir

Mir máákt

Mijn naam is Mirjam en ik máák; van alles. Aan dat “van alles” kwam in 2019 verandering, meer focus; hergebruik van afval en van wat de natuur geeft.

Ik heb met mijzelf afgesproken dat alleen het hoognodige nieuw ingekocht mag worden en dus voor 98% bestaand materiaal gebruikt wordt. Nu bepaalt het beschikbare materiaal mijn plannen, mijn ontwerpen én het aanbod in mijn winkel.

Ik hou van herkenbare en soms alledaagse producten van onverwachte materialen. Van materialen uit de natuur, uit het tweedehands circuit of soms zelfs materialen die tot afval bestempeld worden.

Door er herkenbare producten van te maken wordt duidelijk dat hergebruik eigenlijk logisch is en verrassend mooie gebruiksvoorwerpen oplevert.

Het begon eind 2018 met de tassen van mesh doek; de mesh bags. Dat was een regelrechte hit, wie had dat ooit gedacht?!  (Benieuwd? Klik hier en  lees er meer in mijn eerste post.)

Dit gaf mij het vertrouwen om onverwachte materialen nieuw leven in te blazen. Mijn voorliefde voor wat de natuur al aan moois ‘op de grond laat vallen’, heb ik  later toegevoegd aan mijn assortiment.

Betaalbaar, uniek en een product met een verhaal.
Voor jezelf én als cadeautje.