Army laptop sleeves

bescherming van een andere orde

Afval en restmateriaal kan uit een verrassende hoek komen; Gebruikte en vrijwel ongebruikte legerkleding van het Nederlandse leger dat niet meer gedragen wordt. Het wordt aan flarden geknipt om te voorkomen dat het ergens anders over de grens voor ‘gelijksoortige doeleinden’ wordt ingezet.

Ik ben weg van deze print. Het feit dat het is gedragen door soldaten uit het Nederlandse leger, geeft een extra lading.  Van de blouses en broeken heb ik Army laptop sleeves gemaakt; je herkent vast de zakken, ritsen en klitterbanddelen. De sleeve bestaat uit een binnenhoes en een buitenhoes.

Dit is bescherming en structuur van een hele andere orde. Een oplossing voor een persoonlijke ergernis in mijn werktas; een losse laptop, een muis die ergens onderin rondhangt en een adapter waarvan ik mij vaak afvraag…”Heb ik het wel of niet meegenomen…?”

Met deze Army sleeve pak je  de bovengenoemde ergernissen efficiënt in én je komt ook nog eens strijdbaar voor de dag.